H A M A R O S A N

XVI. Képlékenyalakító Konferencia

H A M A R O S A N

 

Kérjük látogasson vissza néhány nap múlva!
Köszönjük!

XV. Képlékenyalakító Konferencia

Kedves Kolléga!

A Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Kar Fémtani, Képlékenyalakítási és Nanotechnológiai Intézete, a Gépészmérnöki és Informatikai Kar Anyagszerkezettani és Anyagtechnológiai Intézete, az MTA Miskolci Területi Bizottságával, az OMBKE Vaskohászati Szakosztályával és Egyetemi Osztályával, a GTE Központi Képlékenyalakító Szakosztályával közösen 2015. február 4-6. között Miskolcon a City Hotelben rendezi a XV. Képlékenyalakító konferenciát. 

A konferencia témakörei:

  • Hideg és meleg alakító eljárások (hengerlés, kovácsolás, drót és rúdhúzás, folyatás és extrudálás, lemezalakítás, stb) technológiai fejlesztésének eredményei, tervei.
  • Alakítási folyamatok tervezése, fizikai és matematikai modellezése, alakíthatósági és anyagszerkezeti vizsgálatok.
  • Különleges anyaggyártó eljárások és anyagok.
  • Alakító szerszámok tervezése és gyártása.

Várjuk az iparban, kutatóintézetekben, felsőoktatási intézményekben dolgozó szakembereket, diákokat, akik munkája kapcsolódik a fent említett témákhoz. Ezen túl kérjük, hogy környezetükben hívják fel kollégáik figyelmét a konferenciára. Az előkészítő és szervező munka érdekében egy honlapot hoztunk létre (www.keplekenykonferencia.uni-miskolc.hu), amely a konferenciával kapcsolatos részletes tudnivalókat ismerteti.

Módosítás: (2014. október 01. szerda, 08:52)